Video's

Robert ontdekt de iPad


Datum : 4 juli 2011
Bron : speciaalonderwijs.wordpress.com
Wat je ook zeker moet weten over fundels 


Fundels staat voor 'bundels vol fun'! Het concept bestaat uit prentenboeken, aangevuld met een interactieve online variant, met als doel het taalgevoel van jonge kinderen te stimuleren. Het prentenboek zelf wordt gedigitaliseerd tot een soort e-boek voor kinderen, vergezeld van spelletjes, didactische hulpmiddelen en oefeningen. Via een RFID-sticker in het boek en een RFID-lezer, aangesloten op de computer, kunnen kinderen eenvoudig zelf aan de slag.

9 juli 2010

bron : youtube.com

Auburn School District Decides All Kindergartners Need iPad 2 (VIDEO) 

 9 april 2011
Bron: huffingtonpost.com

Suske en Wiske applicatie

De komende week komt er een speciale Suske en Wiske-applicatie voor Android. De eerste week zal de applicatie gratis te downloaden zijn, daarna bedraagt de prijs 3,99 euro.

zaterdag 19 maart 2011
Bron : androidplanet.nl

iPad 2 video


woensdag 2 maart 2010
Bron : Youtube

Kinderen leren intuïtief op iPad

Het onderwijs heeft de iPad ontdekt. Op verschillende Montessorischolen in Nederland wordt de tablet ingezet om te ondersteunen bij het leren lezen, schrijven en rekenen. Casper Meijer neemt de proef op de som.
Prentenboeken
Verder is er een aantal prentenboeken dat zelf gelezen kan worden of voorgelezen wordt door native speakers in Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans: 'De Wedstrijd' van Sanne de Bakker en Noëlle Smit, 'Ik moet zo nodig' van Fiona Rempt en Noëlle Smit en 'Liselotje gaat naar zwemles' van Marianne Busser en Ron Schröder.

Dinsdag 1 maart 2011
Bron : rnw.nl

De nieuwe iPad reclameWoensdag 26 januari 2011
Bron : Youtube

AU Pays des Chiffres (Montessori App)


bron : Youtube

Didakto App

Bron : Youtube

Kinderen krijgen iPadsEen bijzonder cadeau voor achtstegroepers in een gemeente van Frankrijk. Ze kregen geen vulpen of schrift...maar een gloednieuwe iPad! 

woensdag 24 november 2010
 Bron : NOS jeugdjournaal